14.11.2019

Vianočná ozdoba ako dezert

Vianočná ozdoba ako dezert
Poznáte profiterolky? To sú tie nebezpečne lahodné guličky z odpaľovaného cesta plnené šľahačkovo-vanilkovým krémom, ktoré sa rozplývajú na jazyku jedna báseň.

A teraz si predstavte vianočnú tortičku upečenú z tenkých vrstvičiek cesta, ktoré ani nepostrehnete, preložené čerešňovým pyré. A to ešte nie je všetko. Dostávame sa totiž späť k profiterolkám. Tie ležia ukryté hore vo vrstve šľahačky, poliate čokoládou a posypané plátkami mandlí.

Voilá! Naša Profiterolková torta je na svete. Načančali sme pre vás vianočnú ozdobu, nad ktorou aj tí najväčší odporcovia gýča vzdychnú: Ach!

NOVINKY EMAILOM?

Získajte noviny a informácie o dianí v našich kaviarňach

ODOBERAŤ

COSTA VO SVETE

Šálku kávy si môžete vychutnať aj v týchto 30 krajinách:

COSTA NA WEBE

Sledujte nás