08.01.2020

Mandľový koláč ako včelie pichnutie

Mandľový koláč ako včelie pichnutie
My veľmi radi podpichujeme. Teda presnejšie povedané - radi podpichujeme chuťové bunky. Tentoraz sme na tento účel upiekli vrstvený koláč pôvodom z Nemecka, kde mu hovoria bienenstich, čiže včelie pichnutie.
A ak Váš imunitný systém zvládne smotanu alebo mandle, alergickú reakciu ako po včelom žihadle by ste po ňom rozhodne dostať nemali. To skôr závislosť! Dve vrstvy nadýchaného kysnutého cesta sme totiž premazali pudingovo-smotanovou náplňou a vrchnú časť tvoria špeciálne karamelizované škrupinky zo sekaných mandlí.

NOVINKY EMAILOM?

Získajte noviny a informácie o dianí v našich kaviarňach

ODOBERAŤ

COSTA VO SVETE

Šálku kávy si môžete vychutnať aj v týchto 30 krajinách:

COSTA NA WEBE

Sledujte nás