08.01.2020

Čokoláda má byť ružová

Čokoláda má byť ružová
Vyspali ste sa dnes do ružova? Čo takto dať si k tomu ružovú čokoládu?
No áno, zvyknite si. Čokoláda sa už dnes delí na horkú, mliečnu, bielu a ... rubínovú. Tajomstvo výroby rubínovej čokolády si všetci starostlivo strážia. Vie sa ale, že za jej cukríkovo ružovou farbou stojí špeciálna odroda rubínových kakaových bôbov Ruby. A potom aj to, že kakaové bôby sa pre jej prípravu nefermentujú vôbec alebo len veľmi málo. Jej chuť je čokoládovo sladká a zároveň mierne kyslastá. Jednoducho lahôdka.
Áno, prepisujú sa dejiny klasifikácie druhov čokolády. Viac "in" už byť ani nemôžete, ide totiž o horúcu novinku, ktorá dobýja svet len od roku 2017. Už ste ju ochutnali? V Costa si ju teraz môžete dať v podobe horúcej čokolády - Ruby horúca čokoláda. Je so šľahačkou, posypaná sušenými jahodami a okuliare sa vám zafarbia naružovo celkom určite!

NOVINKY EMAILOM?

Získajte noviny a informácie o dianí v našich kaviarňach

ODOBERAŤ

COSTA VO SVETE

Šálku kávy si môžete vychutnať aj v týchto 30 krajinách:

COSTA NA WEBE

Sledujte nás