09.03.2020

Pistáciová torta s malinami


Pistáciová torta s malinami

Pistáciové oriešky, maliny a biela čokoláda. To je chuťová kombinácia, na ktorú prisahá veľa renomovaných cukrárov a šéfkuchárov: od Jamieho Olivera, cez austrálskeho šéfkuchára s francúzskymi koreňmi Guillaume Brahimiho až po londýnskeho majstra kuchyne s izraelskými koreňmi Yotama Ottolenghiho.
My sme ju použili pre našu unikátnu exkluzívnu tortu, ktorú si nedáte nikde inde ako v Costa Coffee.

Farby, z ktorých sa zbiehajú slinky

Červený základ tvorí "red velvet" korpus, ktorý podobne ako červený zamatový koberec chystá scénu pre veľké chuťové predstavenie. To sa potom odohráva v ďalších štyroch vrstvách nad ním. Začína to červenou vrstvičkou mrazených malín, pokračuje smotanovou vrstvou z peny z bielej čokolády s pistáciovou pastou, malinovým pyré a celý príbeh završuje tenká poleva z malinového pyré a zdobenie z pistáciovej múky, sekaných pistácií a lyofilizovaných malín.

Ideálne kombinované chute

Naša pistáciová torta s malinami ladí nielen farebne. Jednotlivé vrstvy sú na seba kladené premyslene tak, aby sviežosť a jemná kyslosť malín dopĺňala lahodnú hladkosť peny z bielej čokolády, smotany a charakteristickú nasládlosť pistáciových jadier.
Prajeme príjemný estetický, a hlavne kulinársky zážitok!

NOVINKY EMAILOM?

Získajte noviny a informácie o dianí v našich kaviarňach

ODOBERAŤ

COSTA VO SVETE

Šálku kávy si môžete vychutnať aj v týchto 30 krajinách:

COSTA NA WEBE

Sledujte nás