Po malých krôčikoch k nám prichádza jar. Aj napriek mrazivým ránam sú cítiť slnečné lúče a počuť vtačí spev. Aby to čakanie na jar bolo príjemnejšie, môžete si ho spestriť novinkami v podobe dezertov alebo dobrej kávy v kaviarňach Costa Coffee. 
Navliekli ste si dva svetre, šál a vlnené ponožky, ale stále je vám zima? Lepšie, než zaliezť v januári za pec, bude, keď navštívite kaviareň Costa Coffee a zohrejete sa zvnútra. Energiu po silvestrovských radovánkach doplníte mrkvovou tortou v krémovom "kožuchu" a café latte s mandľovým sirupom, novinkami v zimnej ponuke kaviarní. Mrkvová torta v krémovom "kožuchu" V jednoduchosti je krása. Piškótové cesto s mrkvou a hrozienkami striedajú vrstvy smotanového krému. Ten je tiež na povrchu i po jeho bokoch. Mrkváč je do krému doslova oblečený, ako do bieleho zimníka. Kto niekedy pripravoval mrkvovu tortu, vie, že príprava je jednoduchá a vláčnosť vďaka mrkve a krému je zaručená. Ale aký je ten správny pomer mrkvy, hrozienok a ďalších ingrediencií? V tom tkvie to čaro. Stane sa mrkvová torta z Costa Coffee vaším favoritom?   Novinka: Mandľové latte Dať si dobré latte nie je žiadny oriešok, zvlášť keď chutí po mandliach. Vedeli ste, že najbližšími príbuznými mandľovníka sú broskyne a marhule? Možno práve preto sú mandle jemne sladké a výborne sa hodia pre kombináciu espressa a napeneného mlieka. Nenechajte si ujsť zimnú ponuku v podobe café latte s mandľovým sirupom. Keby ste mali mandlí stále málo, ochutnajte čokoládové brownie so slaným karamelom a mandľami. Spojenie…

NOVINKY EMAILOM?

Získajte noviny a informácie o dianí v našich kaviarňach

ODOBERAŤ

COSTA VO SVETE

Šálku kávy si môžete vychutnať aj v týchto 30 krajinách:

COSTA NA WEBE

Sledujte nás